DAGENS MIDDAGSTIPS:

Frittata med tomater og spinat

Den italienske smaken på omeletten topper du med et godt dryss parmesan. Buon apetito!

MIDDAGSTIPS: Frittata med tomat og spinat

MIDDAGSTIPS: Frittata med tomat og spinat Foto: Foto: Synøve Dreyer/egg.no

Publisert Oppdatert

Ingredienser:

250 g frisk spinat

1 stk. rødløk

1 båt hvitløk

smør eller olje til steking

6 stk. egg

1 ts salt

½ ts kvernet pepper

6 stk. cherrytomat

½ dl hvitost

evt. litt revet parmesan

Fremgangsmåte:

Skyll spinaten godt og la vannet renne av. Skjær løken i ringer. Fres den med hakket hvitløk i smør i en panne, ved middels varme. Ha spinaten i pannen og fres den til den faller sammen. Visp eggene lett med salt og pepper og hell i pannen. Legg på halve tomater og revet ost. La eggepannen stivne ved middels varme. Server godt brød til.

Oppskriften er hentet fra egg.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag