DAGENS MIDDAGSTIPS:

Fransk lakseform

Sennep i kombinasjon med epler setter prikken over i-en i denne deilige franske lakseformen.

FISK PÅ FRANSK: Laksefilet er populær middagsmat. Prøv laksen i fransk utgave.

FISK PÅ FRANSK: Laksefilet er populær middagsmat. Prøv laksen i fransk utgave. Foto: Foto: Bård Ek/melk.no

Publisert Oppdatert

Fremgangsmåte:

I stekeovn 225° C i 15 minutter

Skjær laksen i 2 x 2 cm store biter. Krydre fisken med salt. Skjær purren i skiver og eplene i trerninger. Legg alt i en smurt ildfast form. Bland matfløte og sennep. Hell dette over fisken. Stek formen midt i ovnen og server med kokte poteter til.

Ingredienser:

(4 porsjoner)

500 g laksefilet

1 ts salt

1 stk. purre

2 stk. eple

3 dl matfløte

2 ts sennep fransk, tørr type

Oppskriften er hentet fra melk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag