Forrett med avocado og røkelaks

Forrett med avocado og røkelaks

Den enkle forretten tar 30 sekunder.

Sist oppdatert

- Det skal ikke være noe mas, sier dem.

Nei vel, da får vi finne en forrett som går kjapt, da. Du ser den i videoen overfor.

Bare litt snacks, før vi begynner å spise det vi egentlig skal spise, det synes jeg kanskje er det beste ved måltidet.

Når man skal hygge seg ved bordet, er det flott å sette fram litt smått og godt først. Det kan være litt skinke, noen oliven, en skål med nøtter.

Eller, det kan være en liten, enkel ting som den du ser i videoen ovenfor.

For at denne skal være så enkel som det bare går an, har vi laget en egen video med avocadotrikset - kjekt å kunne.

Vi fant store kvalitetsforskjeller da vi testet røykelaks - se testen her og finn ut hvilken du skal kjøpe.

Flere forretter med røkelaks

Røkelaks er veldig godt egnet til å lage forretter. At du slipper å tenke på å holde retten varm er hemmeligheten bak dens høye rang blant som forrett-spesialist..

En annen idé er å rulle røkelaks inn i lomper. Herfra og ut kan du gjøre alt mulig - for eksempel legge inn godt med dill (tenk på saftige, knasende dillstenger) og kanskje litt rømme.

En annen ide er å koke (eller bake) poteter og dele dem i to. Da har du en solid plattform: Træ en skive røkelaks på et trespyd og plant det i poteten. Du kan også blande skiver av skinke, lammerull og andre ting før du har over litt rømme (eller en blanding av rømme og sennep).

Sjekk også ut disse agurkrullene.

Alle som følger denne vinnerformelen får et bedre måltid (enn om de ikke gjør det): Sett fram noen glass med bobler i - og noen enkle forretter, gjerne med røkelaks. Godt måltid!

Les også:

10 oppskrifter med kjøttdeig du vil digge

Billige hverdagsmiddager som sparer deg for mye kroner

Oppskrift på løksuppe som er bedre enn de andre

Denne saken ble første gang publisert 18/10 2014, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også