Dagens middag

Fløtekokt løk med laks

I denne retten får laksen selskap av fløtekokt løk. God middag!

Dagens middagstips: Fløtekokt løk med pasta . Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker/Alf Børjesson

Dagens middagstips: Fløtekokt løk med pasta . Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker/Alf Børjesson

Publisert

Fløtekokt løk med laks

4 personer

600 g laksefilet

2 ss olje til steking

2 bunt vårløk

2 dl matfløte

2 stk.hardkokte egg

1 bunt frisk dill

1 ss smør

salt og pepper

1. Sett ovnen på 125 grader C. Strø salt og pepper på laksefiletene og stek dem raskt i litt olje i en varm panne. Etterstek fisken i ovnen ca. 10 minutter.

2. Rens og skjær løken i større biter. La fløten koke opp i en kjele, legg i løken og kok til den er myk. Smak til med salt og pepper.

3. Hakk egg og dill. Smelt smøret i en kjele og bland med egg og dill. Smak til med salt og pepper.

4. Server laksefiletene med løken og fløten. Fordel egghakket over og server med kokte poteter.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag