Fisk

Torsk med stekt blomkål

Supergodt med stekt blomkål.

STEKT BLOMKÅL: Glem koking, stek den!

STEKT BLOMKÅL: Glem koking, stek den! Foto: FOTO: Janicke Leiren

Publisert Oppdatert

Jeg er kjempeglad i blomkål, om man ser bort i fra den overkokte greien man kan få servert til tider. Jeg hater også å kutte blomkål, for kjøkkenet blir fylt av småbiter som sprer seg på benk og gulv. Men man slipper tydeligvis ikke unna.

Ofte sverger man til kokt blomkål eller gratinert blomkål. Men hva med å steke blomkål til middagen? Det er så enkelt at det er til å grine av, og i tillegg er det supergodt som tilbehør. Du kan selvsagt også grille en hel blomkål, passer utmerket nå i grillsesongen.

Du trenger rett og slett ikke noe annet enn en blomkål, litt smør, salt og en stekepanne. Hva med resten sier du? Ja, en torskefilét og kapers så er middagen i boks.

Torsk med stekt blomkål

Stekt blomkål er supergodt tilbehør til hvit fisk.

Se hele oppskriften

Til 2 porsjoner

400 g Torskefilet

0.5 stk Blomkål

2 ss Kapers

2 ss Smør

Salt og pepper

0.5 stk Sitron

ss Havsalt

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag