Enkel og god fiskemiddag

Denne retten liker selv en fiskehater

Fisk er ikke for alle. Men denne middagsretten er virkelig god.

Hvorfor ikke prøve en lasagne laget med torsk?

Hvorfor ikke prøve en lasagne laget med torsk? Foto: Foto: Opplysningskontoret for kjøtt

Publisert Oppdatert

Det er vel ikke noen hemmelighet at mange foretrekker kjøttmat fremfor fisk.

De fleste husker sikkert fisk fra barndommens dager. Ihjelkokt torsk med gulrøtter og poteter.

Kanskje du spiser fisk en sjelden gang og sverger da til ferdiglagede fiskekaker , fiskepinner og eller fiskesuppe fra pose eller boks.

Det trenger heller ikke være å avansert. Gjør det enkelt. Den beste fiskemiddagen lager en selv.

Liker du lasagne med kjøttfarse, liker du helt sikkert denne varianten med fisk også.

Det er bare til å bytte ut kjøttfarsen med torskefilét eller tunfisk på boks (bruk den som ligger i vann). Du tror det ikke før du får smakt det. Det er nemlig veldig godt!

Roger Fredericks

Lasagne med torsk

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

12 stk Lasagneplater

500 g Torskefilet

200 g Ost

3 stk Sjalottløk

2 ss Olivenolje

1 bokser Tomat

2 ts Tomatpuré

0.5 dl Fiskekraft

Salt

Pepper

0.5 ts Sukker

3 ss Basilikum

2 ss Gressløk

3 ss Margarin

4 ss Hvetemel

6 dl Lettmelk

Salt

Pepper

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag