Helgemeny med kul og god mat

OPPSKRIFT PÅ HELSTEKT KYLLING: Slik lager du kylling i ovnen. Denne oppskriften er super.

OPPSKRIFT PÅ HELSTEKT KYLLING: Slik lager du kylling i ovnen. Denne oppskriften er super. Foto: FOTO: Erik Hannemann

Publisert Oppdatert

Dette blir en god helg!
Særlig om du lager denne menyen. Først er det en morsom, liten avocadosak som bare tar et minutt lage. Kyllingen spiller hovedrollen og i finalen finner du innbakte epler.

Kos deg!

Hva synes du?

Forrett - avocado og røkelaks på ny måte

Denne forretten er så enkel og elegant at noen vil tenke at den er for enkel.

 

Nedenfor ser du videoen som viser hvor enkel den er.

Det kjekke med denne er at du kan gjøre alt klart (slik som du ser i videoen) og sette den sammen raskt før dere skal spise. l

Om du synes dette ble for vrient så sjekk ut parmaskinken her.

Hovedrett - ovnsbakt kylling

Denne oppskriften på ovnsbakt kylling handler ikke om å være innovativ, bare perfekt. Følg den til punkt og prikke og fryd deg over det perfekte resultatet: Saftig kjøtt, sprøtt skinn og gode, milde smaker av hvitløk av urter.

Til denne kyllingen kan du lage en av de kuleste sausene jeg vet om: Bak en eller to hele hvitløk sammen med kyllingen, mos hele hvitløken med en potetmoser og bland med crème fraîche. Litt salt og pepper, så er du i mål.

Har du ikke potetpresse, kan du rense skallet først. Tungvint? Nei, ikke når du kan ristetrikset.

Dessert - innbakte epler

Ta deg tid til denne desserten.

Det er epler, som du fyller med smør, nøtter, sukker og tørket frukt. Så pakker du dem inn i butterdeig og baker sprø og deilig i ovnen.

Server gjerne en god iskrem til.

Hørtes det vrient ut? Se videoen vi har laget her.

 

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag