Hellstrøm rydder opp

- Du klarer ikke å redde denne skuta her!

Det går virkelig hett for seg i kveldens episode.

Publisert Oppdatert

I kveldens episode av Hellstrøm rydder opp får vi se hvordan Eyvind Hellstrøm er når han blir skikkelig forbanna. Oppdraget er å rydde opp på Tvedstrand Fjordhotell.

For oss som har sniktittet kan vi røpe at kveldens episode ikke er som andre episoder. Det går virkelig hett for seg når Hellstrøm tar tak i alt han mener er galt på Tvedestrand Fjordhotell - og det er ikke lite.

Han kommer fort på kant med eieren av stedet og det bygger seg opp til et forrykende klimaks. I klippet over får du se hvordan Hellstrøm og eieren utvikler seg.

Les også: Perfekt kaffe med billig maskin

Les også: - Finnes ikke bedre kjøtt

Del saken med andre på Facebook!

Programmet går på TV3 i kveld klokken 2030.

Her på Klikk.no går vi i hælene på Hellstrøm. Vi sjekker i etterkant alle restaurantene som Hellstrøm besøker. Her kan du lese hvordan det går med alle restaurantene.

Hellstrøm rydder opp er en TV-serie hvor superkokk Eyvind Hellstrøm forsøker å få mer eller mindre skakkjørte restauranter på rett kjøl. Høstens programmer er andre sesong. Første sesong gikk i fjor høst. Klikk.no påtok seg oppdraget med å fotfølge Hellstrøm og ettersjekket alle restaurantene for å se om hans inngripen satte varige spor. Her kan du lese hvordan det gikk.

Her finner du 5.000 oppskrifter du kan kose deg med!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning