Dette legger du på grillen

Skal du grille i dag, har vi tipsene.

Når grillspydene er vellykket, og først da, blir det kjempegodt.

Når grillspydene er vellykket, og først da, blir det kjempegodt. Foto: Foto: Erik Hannemann

Publisert Oppdatert
Snu spydene to-tre ganger når du griller dem.

Snu spydene to-tre ganger når du griller dem. Foto: Foto: Erik Hannemann

MED ØLBOKS: Kyllingen blir helt sjef når du griller den på denne måten.

MED ØLBOKS: Kyllingen blir helt sjef når du griller den på denne måten. Foto: Foto: Erik Hannemann

Det er lørdag, sola skinner i store deler av landet og hvis du ikke har gjort det allerede er det på tide å ta frem grillen.

Rengjør grillristen, finn frem tilbehør og begynn å grille.

Under har vi samlet gode og morsomme oppskrifter for deg.

I tillegg til kjøttet, fisken eller kyllingen må du ha noe godt tilbehør. Da kan du prøve den klassiske potetsalaten med en ny vri, grillet asparges eller en skikkelig god salat med laks og frukt.

(Over 10.000 følger Sjuve på Facebook)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Slik blir laksen god

En oppskrift på glutenfri kake for alle

Her er det beste ostekake-knepene

10 oppskrifter med kjøttdeig

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Erik Hannemann

Perfekt grillspyd med kjøttboller og grønnsaker

Her er en oppskrift som gjør at grillspydene blir vellykket.

Se hele oppskriften

Til 2 porsjoner

1 stk Paprika, gul

1 stk Paprika, rød

1 stk Maiskolbe

2 stk Sopp

0.5 stk Squash

300 g Kjøttdeig

0.5 stk Løk

1 ts Kumin

1 ts Korianderpulver

1 fedd Hvitløk

0.5 ts Paprikapulver

Salt og pepper

Erik Hannemann

BBQ-saus (grillsaus)

Denne sausen passer til alt som skal på grillen. Derfor heter den grillsaus. Ikke sant?

Se hele oppskriften

Ingredienser:

1 ss Smør

1 fedd Hvitløk

1 dl Ketchup

3 ss Brunt sukker

1 ss Worchestershiresaus

2 ss Sitronsaft

1 stk Chili

0.5 ts Cayennepepper

Salt og pepper

Erik Hannemann

Grillmarinade (penslesaus)

Så enkelt kan du få grillkjøttet til å smake godt.

Se hele oppskriften

Ingredienser:

1 dl Olje

1 stk Rød chili

1 fedd Hvitløk

Erik Hannemann

Kylling på ølboks

Med denne teknikken blir kyllingen mer saftig og fortere ferdig.

Se hele oppskriften

Ingredienser:

1 stk Kylling

1 stk Øl

1 dl Olje

1 stk Chili

2 fedd Hvitløk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning