DAGENS MIDDAGSTIPS:

Kyllingburger med paprikasalsa

Hamburger kan faktisk være både sunt og godt til siste tygg. Beviset får du ved å lage denne.

DAGENS MIDDAGSTIPS: Kyllingburger med paprikasalsa.

DAGENS MIDDAGSTIPS: Kyllingburger med paprikasalsa. Foto: Foto: Astrid Hals/kylling.no

Publisert Oppdatert

Ved å bruke kyllingkjøttdeig og et sunt tilbehør kan du spise denne burgeren hver dag.

Og det nest beste er at den lages på 1-2-3.

Les også:

Dette bør du ikke ha i kjøleskapet

Her får du alt du bør vite om grillmat

Her er alt du trenger å vite om svineinfluensa

Matprat.no

Kyllingburger med paprikasalsa

En mager utgave av den tradisjonelle burgeren.

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

400 g Kyllingkjøttdeig

2 stk Løk

2 ss Tacosaus

1 ts Chilisaus

1 fedd Hvitløk

1 ts Paprikapulver

1 stk Egg

1 ts Salt

Pepper, sort og nykvernet

Olje eller smør til steking

3 stk Tomat

0.5 stk Slangeagurk, i skiver

1 stk Paprika, gul

1 stk Paprika, rød

1 stk Rødløk

2 ss Limesaft

0.75 dl Chilisaus, søt

2 ss Koriander

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning