Dag 4 Minimize me

Dag 4 Minimize me: En lykkelig slankekur?

Kan man spise seg slank på tapas?

GLADKUR: Kan man leve lykkelig på tapas og bli tynn og sunn? Foto: Istockphoto

GLADKUR: Kan man leve lykkelig på tapas og bli tynn og sunn? Foto: Istockphoto

Publisert Oppdatert

Ja vel, så er det grusomt å drikke vann til frokost. Og te uten sukker er definitivt kjedeligere enn te med sukker. Men, det går greit.

Det som ikke gikk greit var frokosten i dag. Den havreklien var uspiselig. For en stakkar som aldri har kjørt i seg hestefôr i grålysningen var dette drøy kost. Antakelig var det fordi jeg hadde altfor mye kli og for lite yoghurt. Jeg helte kli bollen til det ble en vulkanformet topp. Så var det biola og yoghurt. Pføy!

I rettferdighetens navn var jeg som dummet meg ut. Hun jeg deler tak med fortalte etterpå at man bare skal strø på litt.

Den grufulle frokosten sto i voldsom kontrast til middagen. Det måltidet ga meg ny tro på at det faktisk er mulig å ha en lykkelig tid på veien mot en ny, perfekt helse.

På bordet foran meg var det dekket opp med en miniburger (uten brød), en halv ferskost, litt tsatsiki, aioli (hvitløksmajones), to scampi, et vaktellår og et rundhåndet glass med rødvin. Kelneren serverte brød til, men det lot jeg ligge. Alt dette, selv om du disikerer måltidet i kalorier, ligger innenfor de selvpålagte reglene.

Er tapas redningen? Det kan se sånn ut. Så lenge man ligger unna poteter, ris, brød, pasta og annet som inneholder mye stivelse.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning