Baconpannekaker

Bacon og pannekaker med ny metode

Jo - du kommer til å elske det!

Publisert Oppdatert

Eksperimentet er gjort ut fra antagelsen om at to gode ting må bli dobbelt så godt når de blandes.

Det gjelder ikke med sjokoladepudding og ketchup.

Heller ikke med surkål og marsipanlokk.

Men, holder hypotesen når man blander bacon og pannekaker?

Svaret er et rungende "JA!".

Det er bare en måte å finne ut av om du også liker det.

Bacon og pannekaker

Om man skal servere mange av disse pannekakene er det nok lurt å steke baconet i stekeovnen (på denne måten). Da er det enklere å steke mye bacon skikkelig sprøtt.

Er du glad i bacon vil du også elske denne videoen - om hvordan du lager egg- og bacon i ovnen.

Fleskepannekaker

Det er ikke alle som er gamle nok til å huske fleskepannekaker. Den retten er fra en svunnen tid. Men, siden svinekjøtt aldri er billigere enn etter jul, så har du en gyllen mulighet til å teste denne klassikeren ut nå.

Fleskepannekaker er definitivt en nær slektning av den du finner i videoen. Forskjellen er bare at det er bacon i den ene og sideflesk i den andre. Og bacon er altså røkt sideflesk.

Og så er sideflesket litt tykkere. Om du fikk lyst til å prøve oppskriften med fleskepannekaker så ser du den nedenfor. Der finner du også oppskriften på pannekakerøre som du heller over baconet.

Ha en god lørdag!

 

 

 

 

Elin Vatnar Nilsen

Pannekaker

Pannekaker blir bra med en perfekt pannekakerøre. Her er oppskriften

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

250 g Hvetemel, siktet

3 stk Egg

3 ss Sukker

1 ts Vaniljesukker

5 dl Melk

Erik Hannemann

Fleskepannekaker

Vil du ha noe mektig og umoderne?

Se hele oppskriften

Ingredienser:

75 g Smør

3 stk Egg

1 l Melk

300 g Hvetemel

20 skiver Flesk, lettsaltet

Sirup

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning