Test av jordbærsyltetøy

To typer jordbærsyltetøy får terningkast 6

Mens noen syltetøy absolutt ikke holder mål.

TEST AV JORDBÆRSYLTETØY: Vi har testet 12 forskjellige typer jordbærsyltetøy
TEST AV JORDBÆRSYLTETØY: Vi har testet 12 forskjellige typer jordbærsyltetøy Foto: Foto: Tore Fjeld
Sist oppdatert
BLINDSMAKING: Vår syltetøytestere Kirsten Winge og Gyda Lømo Fjeld smakte seg gjennom 12 jordbærsyltetøy uten tilbehør.
BLINDSMAKING: Vår syltetøytestere Kirsten Winge og Gyda Lømo Fjeld smakte seg gjennom 12 jordbærsyltetøy uten tilbehør. Foto: FOTO: Tore Fjeld

Om testen:

Vårt testpanel har smakstestet 12 ulike typer fabrikkprodusert jordbærsyltetøy. Testen er utført som en blindtest der produktene er smakt bart uten tilbehør. Testpanelet har vurdert syltetøyet ut fra smak, konsistens og farge.

Testpanel:

Kirsten Winge: Utdannet biolog, ivrig sanker av naturens råvarer og en erfaren villmarkskokk. Har gitt ut 10 bøker og deler sine beste oppskrifter på nettstedet www.kirstenwinge.no.

Gyda Lømo Fjeld: Meget ivrig bærsanker og syltetøykoker, i tillegg til å være lidenskapelig opptatt av vafler. Har egen blogg, www.vaffeldama.no.

Produktene som er med i testen er innkjøpt på Meny, Rema 1000 og Rimi i juli 2014.

Denne saken ble første gang publisert 16/09 2014, og sist oppdatert 29/06 2017.

Les også