Da har vi funnet den siste vinneren!

Og det er Jeanette Laurizen som går av med seieren. Hun får tilsendt en fet gassgrill.

Og premien får hun fordi hun la inn en oppskrift på Klikks sider. Nå kan alle få glede av denne gode oppskriften på snickersis.

Med dette er vi i gang med brukergenererte oppskrifter. Det betyr at du kan legge inn alle dine gode oppskrifter her på Klikk - og så kan du enten bare la dem ligge der, dele dem på FB, eller legge dem inn i bloggen din - om du har det.

Trykk på denne linken og logg deg inn.

Snickersisen

Snickerskonseptet er en god idé. Det er en fabelaktig blanding av sjokolade, peanøtter og karamell. Jeg håper alle har forsøkt å lage snickerskake. Og alle som har laget snickerskake vet automatisk at det er en strålende idé å lage snickersis. Oppskriften finner du nedenfor.

Nå gleder vi oss til at oppskriftene fortsetter å legges inn på Klikk.

Konkurransen er over for denne gang. Men, følg med, for det kommer garantert flere oppskriftskonkurranser framover!

Fabelaktig god snickersis på 1-2-3

Nydelig og lettvint hjemmelaget is – så enkel at kun fantasien setter grenser!

Til 4 porsjoner:

125 g smør

250 g hvetemel

30 g sukker

2 stk eggeplommer

2 ss vann, kaldt

3 pl kokesjokolade, mørk

4 stk egg

1,5 dl sukker

1 dl sirup, lys

0,5 dl smør, smeltet

2 klype salt

3,5 dl smuler av bixit eller annen søt fullkornkjeks

5 ss smør, smeltet

2,5 dl sukker

1 ss sukker

680 g kremost

1 ts vanilje

2,5 dl gresskarkjøtt eller gresskarpurè

3 stk egg

0,5 ts kanel

0,25 ts muskat

0,25 ts allehånde

1 beger kremfløte

1 neve hakkede nøtter, valgfritt

3 pk oreokjeks

100 g smør, smeltet

3 dl fløte

1 pose sjokolademousse

1 stk sjokoladesaus

2 dl melk

2 stk kremost

2,5 dl melis

2,5 ss sukker

1 pk oreokjeks

75 g smør, smeltet

1 pk sitrongelé

3 dl vann, kokende

3 dl kremfløte

300 g kremost naturell

2,5 dl lettrømme

150 g melis

2 ts vaniljesukker

0,5 pk bringebærgele

1,75 dl vann, kokende

125 g blåbær

125 g bringebær

125 g smør

250 g hvetemel

30 g sukker

2 stk eggeplommer

2 ss vann, kaldt

3 pl kokesjokolade, mørk

4 stk egg

1,5 dl sukker

1 dl sirup, lys

0,5 dl smør, smeltet

2 klype salt

125 g smør

250 g hvetemel

30 g sukker

2 stk eggeplommer

2 ss vann, kaldt

3 pl kokesjokolade, mørk

4 stk egg

1,5 dl sukker

1 dl sirup, lys

0,5 dl smør, smeltet

2 klype salt

5 dl kremfløte

1 bokser kondensert melk, søt

1 stk vaniljestang, bare frøene

1 dl kremfløte

0,5 dl brunt sukker

0,5 dl sirup, lys

50 g smør

1 knivsodd salt etter smak

2 neve peanøtter

50 g sjokolade, minst 70%

50 g melkesjokolade

1 ss peanøttsmør

Høyde (px): Bredde (px):
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!