Her er det du trenger:
pasta
fetaost, i terninger
spinat, frisk
ferske tomater
smør
sitron
hvitløk
bacon
valnøtter
1 dl pinjekjerner
rosiner (mørke eller lyse)
olivenolje
800 g laksefilet
Laksefilet, kylling eller svinekjøtt til tirsdagen
rød chili
sitrongress
sjalottløk
2 bokser kokosmelk, ca 800 ml
Kyllingkraft eller buljong
2 stk rødløk
vårløk
2 stk kyllingfilet
cherrytomater
lime
fiskesaus (nampla)
frisk koriander
sennep, gjerne dijon
egg
solsikkeolje
1 stk sellerirot
oliven
røkelaks
poteter
hvitløk
yoghurt
1 stk kylling
500 g basmatiris
hvetemel
200 g revet ost, helst comté
purreløk
melk
kremfløte
600 g klippfisk, tørket - eller 2 kilo utvannet klippfisk
2 kg potet
3 bokser tomat
sorte oliven
200 g syltet paprika (kjøpes på glass i de fleste butikker)
Krydder:
Oregano, tørket
ingefær
karripulver
chilipulver
gurkemeie
kumin
kanel
nellikspiker
kanel
safran
kardemomme
muskat
tørkede chili (valgfritt)
laurbærblad
om du finner galangal og limeblader kan du også ha i det
Denne saken ble første gang publisert 12/02 2014, og sist oppdatert 30/04 2017.