De lekre biffrulladene ser fristende ut! (Se videoen overfor).

Tareq tar denne gangen turen til Åland, mellom Sverige og Finland. Her finner han fram til øyenes skatter og ender opp med å lage de lekre biffrulladene med masse urter og en knasende, frisk eplesalat.

Foruten biffrulladene får vi også en ertesuppe og kantareller på en (garantert) ny måte.

Tidligere har vi sett prinsessekaken, en herlig oppfinnelse med svinekjøtt og øl og det lekre reinsdyrhjerte.

 

Vi har også fulgt Food and Drink med Michel Roux. Her har du alle videoene fra den serien.

Tareq Taylor

Taylor er svensk kokk. Han dukket opp i SVTs "Trädgårdsonsdag" og har også medvirket i "Sommarlov".

Han har jobbet som kokk i 25 år og driver nå Slottsträdgårdens Kafé i Malmö.

Nå er han programleder for tv-serien Tareq Taylor's Nordic Cookery.

BBCLifestyle

Biffrullader

Biff på helt, helt ny måte.

Til 4 porsjoner:

Rullader

8 stk tynne skiver av kjøtt

2 ss sennep, søt

3 stk agurk, i terninger

3 stk sjalottløk, i terninger

Sausen

2 ss smør

1 kvist timian

1 kvist estragon

1 kvist salvie

200 g sopp

1 ss ripsgelé

6 dl vann

3 dl kremfløte

Eplesalat

1 stk eple, i biter

100 g blomkål, i små buketter

2 stk ringblomst

2 stk vårløk, i biter

2 ss eplecidereddik

1 ss sukker

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!