Endelig kommer Tareq Taylor til Norge!

Og turen går både til Nord-Norge og Vestlandet. I Bergen lager han en heidundrande fiskesuppe med krabbe, blåskjell og kamskjell. Se oppskriften nedenfor.

Vi får også en oppskrift på torsk, eple og så får vi jammen se hvordan får-i-kål ser ut på tv.

Programmet går av stabelen på mandager klokken 1655 på BBCLifestyle.

Tidligere har vi sett prinsessekaken, en herlig oppfinnelse med svinekjøtt og øl og det lekre reinsdyrhjerte.

Ta også en titt på de andre videoene fra BBCLifestyle med Michel Roux - den elegante, engelske kokken.

Tareq Taylor

Taylor er svensk kokk. Han dukket opp i SVTs "Trädgårdsonsdag" og har også medvirket i "Sommarlov".

Han har jobbet som kokk i 25 år og driver nå Slottsträdgårdens Kafé i Malmö.

Nå er han programleder for tv-serien Tareq Taylor's Nordic Cookery.

BBCLifestyle

Fiskesuppe med masse skjell

En fiskesuppe fra Bergen kommer her!

Til 4 porsjoner:

200 g blåskjell

2 stk krabbe

400 g torsk, hyse eller breiflabb

2 dl hvitvin

1 l kraft fra skjellene

100 g fennikel

100 g sellerirot

100 g purre

1 kvist timian

2 ss smør

2 dl kremfløte

8 stk kamskjell

1 dl kapers

1 dl olje, til steking

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!