Her er nok en matquiz å bryne seg på! Fikk du lyst på bacalao, så ligger oppskriften nedenfor.

Jeg har samlet alle quizzene her, i tilfelle du har lyst å prøve deg på flere.

Lykke til med quizen - og husk å fortelle hvordan det gikk på Facebook-siden!

Matquizen som lurer deg

En vrien matquiz

Kan du alt om mat?

Den vriene julematquizen

Julekakequiz

Klarer du alle er du matgal

Matquizen du kan klare

Matquizen som utfortdrer deg

En matquiz som sjekker dine kunnskaper

Matquizen du kanskje ikke klarer...

Matquiz - 10 raske

Hva kan du om mat?

Vi har noen vinquizer, inkludert en som ingen klarer:

Den vriene vinquizen

En vinquiz du kan klare

Erik Hannemann

Bacalao

Her er Christopher Sjuves oppskrift på bacalao. Han er raus med oljen!

Til 8 porsjoner:

600 g klippfisk, tørket - eller 2 kilo utvannet klippfisk

1 kg løk

1 kg poteter

2 stk tørkedechili(valgfritt)

3 bokser tomat

10 stk pepperkorn

1 stk hvitløk

2 stk laurbærblad

20 stk oliven, sorte

200 g syltetpaprika(kjøpes på glass i de fleste butikker)

2 dl olivenolje

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!