LAG NORGES MORSOMSTE GELÉ

Klikk mat og Tine inviterer til morsom gelékonkurranse.

Last opp et bilde av din kreasjon og vær med i trekningen av 37 500 kroner.

Delta og les mer om konkurransen her.

Når du får trespannet nugatsjokolade, marsipan og gele mellom hvert sitt lag smeltet mørk sjokolade, vet du at veien til nytelse er riktig så kort!

Troikasjokoladen har blitt produsert her til lands siden 1930-tallet.

Med denne oppskriften kan du lage en av de store klassikerne hjemme på eget kjøkken.

Oppskriftene er levert av Marit Westlie, som skriver bloggen Fru Timian.

Les også:

Troika er best i test

Lag konfekt med barna

Så enkelt er det å lage sjokoladestenger

Søk i over 4000 oppskrifter

Øystein Westlie

Troikakonfekt

Troikakake er ikke vanskelig å lage. Om det blir godt? Gjett 'a!

Ingredienser:

300 g sjokolade, mørk

1 pk bringebærgelé

2,5 dl vann, kokende

1 ss hvetemel

100 g Nugat sjokolade, mørk

100 g marsipan, gjerne hvit

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!