=

Test av kokt skinke © FOTO: Øivind Lie

TEST

Test av kokt skinke

Gilde Vår fineste skinke

Lite smak, og ikke helt god. Her er det utseende som trekker opp.

TESTKARAKTER:

Nortura SA Avd Sarpsborg

4 points 4

Lite og ikke god smak. Ellers ser skinken veldig bra ut med store, flotte skiver. Man ser at dette er rent og fint kjøtt. Skinken er litt tørr, men ellers god konsistens.

Vekt 103 g.

Spesifikasjoner

Produsent Nortura SA Avd Sarpsborg
Pris 40,07

Vår karakter:

klikk logo
4 points

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Alle produktene i Her er skinka som smaker best

Produkt Veil. pris Vår karakter
=

Coop Kokt skinke

Saftig skinke med god kjøttsmak

29,50,-

5 points
=

Finsbråten Kokt skinke

Litt tam smak, men ser flott ut

37,90,-

5 points
=

Grøstad Kokt skinke fra frilandsgris

Her kjenner du den gode skinkesmaken

68,92,-

5 points
=

Gilde kokt skinke

Litt tam smak, men ser flott ut

23,50,-

4 points
=

Gilde Vår fineste skinke

Lite smak, og ikke helt god. Her er det utseende som trekker opp.

40,07,-

4 points
=

Bjerke Håndlaget kokt skinke

Bare saltsmak, men skinken ser helt perfekt ut

30,90,-

4 points
=

Nordfjord Kokt Skinke

Smakløs og gummikonsistens

20,90,-

3 points
=

Coop X-tra kokt skinke

Lite, men god smak. Dårlig kjøttsortering trekker ned.

19,90,-

3 points
=

Rema Kokt skinke

Grei smak, men findelt kjøttstruktur

19,65,-

3 points
=

Rema 1000 Løvskåret skinke

Syrlig smak, men ellers fin i konsistens og utseende

29,90,-

3 points
=

First Price Kokt Skinke

God smak, men svært dårlig kjøttsortering.

19,90,-

2 points
=

Jacobs Renskåret kokt skinke

Lite smak og dårlig kjøttsortering.

35,90,-

2 points
=

Farmen Kokt Skinke

Dette minner mer om servelat

20,90,-

2 points

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Spise

SVINENAKKE: Svinenakke trenger tid. I denne oppskriften lages den med løk, hvitløk og hvitvin - og to og en halv time.=

Kjøttstykket alle får til

Dette kjøttet er umulig å mislykkes med.

Deilige spareribs på asiatisk vis.

Sjekk hvordan de lager spareribs i Thailand

Det er på tide å bli kjent med Kaduk Muu Yang.

Det er både chili, hvitløk og ingefær i denne retten.

Blåskjell som du aldri har smakt dem

Pad Hoi Malaeng er en både spicy og deilig vri på blåskjell.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Denne øl-quizen bør du klare

Greier du ikke disse enkle spørsmålene, er det jaggu dårlig stelt.

artikkel bilde

Elin (59) og Tor Olav (67) kjøpte bobil for å få frihet

– Vi er så godt som aldri på campingplasser. Vi er hele tiden på farta.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Dette får du for 190 euro på den beste restauranten i Provence

Maten dufter av «menneskelig nærkontakt».

Kaldt, enkelt og supergodt!

Sommermaten skal være lett

Hva gjør vi med rips?

Ikke bare Ibsen slet med ripsen. Her er 40 oppskrifter med urbæret.