Cupcakes!

Norsk Ukeblad er storleverandør av kakene noen kaller muffins, men som må kalles cupcakes når de er lekkert pyntet. Redaksjonen har laget sine egne favoritt cupcakes. Resultatet kommer her i lang serie av grove cakes, cupcakes med bær, sitroncupcakes, mørk sjokolade - og nå kommer en med epler!

Ukens cupcake kommer fra Ellen Bølset:

Det var stas å få en egen kake, ikke bare et kakestykke. Etter mange varianter med forskjellig smak ble denne med epler favoritten. Epler er den frukten jeg liker aller best, når de er sprø, passe syrlige og saften spruter når du biter av en munnfull. Muffins, eller cupcakes, fulle av deilige eplebiter er toppen av lykke!

Ellen Bølset skriver småstoff om mat i Norsk Ukeblad:

Det var stas å få en egen kake, ikke bare et kakestykke. Etter mange varianter med forskjellig smak ble denne med epler favoritten. Epler er den frukten jeg liker aller best, når de er sprø, passe syrlige og saften spruter når du biter av en munnfull. Muffins fulle av deilige eplebiter er toppen av lykke!

Følg Sjuve på Twitter, så får du svar på alt de lurer på om mat

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Pannekaker med ny topp

Slik baker du laks i ovnen

Slik lager du perfekte muffins

Oreokake blir godt på denne måten

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Norsk Ukeblad

Cupcake med eple

Cupcakes fulle av deilige eplebiter er toppen av lykke!

Ingredienser:

225 g hvetemel

2 ts bakepulver

1 ts salt

1 ts kanel

125 g smør

130 g sukker

2 stk egg

1,75 dl eplejuice

125 g eple

Fyll:

2 dl eplemos

4 ss appelsinmarmelade

valnøtter

melis

kanel

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!