Matbloggere

I sommer lar vi landets flinke matbloggere få boltre seg på Klikk.no. I tur og orden vil de få lov til å presentere seg selv og den gode maten de lager.

Dette bidraget er sendt fra matblogger Heidi Kind. Sjekk ut bloggen hennes her!

- Sol, sommer og Sørlandsidyll. Livet kan neppe bli så mye bedre enn det!

Jeg er så heldig at min familie har et sommerhus på Sørlandet, og der tilbringer vi mye av sommeren.

Late, varme dager på en langgrunn strand er midt i blinken for en liten familie med to store og to små. Vi tar gjerne en liten tur innom nærbutikken og får med oss frisk frukt og ferskt brød så vi har litt å spise på i løpet av dagen.

Dagene på stranden er lange, men tiden forsvinner fortere enn vi aner. Når vi begynner å tenke på å dra hjem er klokka fort mange og vi er slitne etter en lang dag med sol og sjø. Da frister det lite å begynne med middag, spesielt en middag med mye forberedelser og lang tid i ovnen.

Denne enkle pastaretten er en stor favoritt her i huset. Mannen og jeg lager ofte denne når vi har lyst på noe ekstra godt en lørdagskveld etter at barna er i seng. Da gjerne med et glass god hvitvin til.

(Over 17.000 følger nå Sjuve på Facebook!)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Slik lager du deilige smoothies

En ukemeny for deg som liker god mat

Slik lager du perfekte muffins

10 oppskrifter med kjøttdeig

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!



Heidi Kind

Chili-lime kylling med pasta

En enkel, herlig, liten rett med kylling og chili.

Ingredienser:

3 stk kyllingfilet

salt og pepper

5 stk cherrytomat

150 g lasagneplater

0,5 dl ruccola

0,25 dl olivenolje

0,5 ss balsamico

0,5 ss kapers

1 ss limeskall

1 stk små, røde chili

smør

Høyde (px): Bredde (px):