Oppskrift på
Handleliste til ukemenyen
Kjøtt, kylling og fisk
pk bacon
0,5 kg kjøttdeig
400 g laksefilet
400 g karbonadedeig
750 g lammekjøtt med bein
100 g chorizopølse
1 stk kylling (à 1 kg) delt i 4 eller 8 biter
2 stk torskefilet
Grønnsaker
2 fedd hvitløk
2 ss persille
0,5 stk kålrot
500 g potet
100 g sellerirot
150 g erter
dill, frisk
1 stk rød paprika i store biter
8 stk sjalottløk
200 g sorte oliven, gjerne kalamataoliven
2 stk løk
1 stk sitron
frisk koriander
4 stk potet
1 stk fennikel
1 stk gulrot
0,5 stk rødløk
2 bk kikerter
4 stk tomater
2 stk sitron
1 ss ingefær, finhakket
Annet
250 g spagetti
5 stk egg
salt og pepper
3 skiver brød
3 ss pinjekjerner
3 ss rosiner
2 ss honning
2 ss sennep
1 dl hasselnøtter
2,5 dl kyllingkraft, evt litt hvitvin
0,5 ss røkt paprikapulver
2 ss remulade
1 ss tomatpuré
4 stk tørket aprikos
2 stk buljongterninger (kylling)
olje
Meieriprodukter
125 g parmesan
500 g smør
2 ss rømme
1,5 dl kremfløte
Krydder
1 ts anisfrø
0,5 ts cayennepepper
1 ts korianderfrø
1 ts kuminfrø
2 stk kanelstenger
1 ss rødt pepper
Denne saken ble første gang publisert 10/01 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.