Oppskrift på

Handleliste til ukemenyen

Sist oppdatert

Kjøtt, kylling og fisk

pk bacon

0,5 kg kjøttdeig

400 g laksefilet

400 g karbonadedeig

750 g lammekjøtt med bein

100 g chorizopølse

1 stk kylling (à 1 kg) delt i 4 eller 8 biter

2 stk torskefilet

Grønnsaker

2 fedd hvitløk

2 ss persille

0,5 stk kålrot

500 g potet

100 g sellerirot

150 g erter

dill, frisk

1 stk rød paprika i store biter

8 stk sjalottløk

200 g sorte oliven, gjerne kalamataoliven

2 stk løk

1 stk sitron

frisk koriander

4 stk potet

1 stk fennikel

1 stk gulrot

0,5 stk rødløk

2 bk kikerter

4 stk tomater

2 stk sitron

1 ss ingefær, finhakket

Annet

250 g spagetti

5 stk egg

salt og pepper

3 skiver brød

3 ss pinjekjerner

3 ss rosiner

2 ss honning

2 ss sennep

1 dl hasselnøtter

2,5 dl kyllingkraft, evt litt hvitvin

0,5 ss røkt paprikapulver

2 ss remulade

1 ss tomatpuré

4 stk tørket aprikos

2 stk buljongterninger (kylling)

olje

Meieriprodukter

125 g parmesan

500 g smør

2 ss rømme

1,5 dl kremfløte

Krydder

1 ts anisfrø

0,5 ts cayennepepper

1 ts korianderfrø

1 ts kuminfrø

2 stk kanelstenger

1 ss rødt pepper

Denne saken ble første gang publisert 10/01 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også