København er i ferd med å bli en eventyrby for alle som er glad i god mat. I kjølvannet av to-stjerners restauranten NOMA (hvor de serverer verdens beste lunsj ) har det dukket opp massevis av restauranter som leverer mat på høyt nivå. Men, det er slettes ikke bare fancy steder i matbyen.

Share

Alt om København (AOK) er den overlegent største og mest leste guiden til København. Hvert år kårer nettsiden de beste og billigste spisestedene i byen.

Kåringen foregår på nett-demokratisk vis ved at nettstedet nominerer stedene og publikum stemmer. Resultatene finner du nedenfor. Vil du ha en større guide til restauranter i København kan du se her. Mens vi er i gang: Her finner du andre reisetips til Københavnturen.

Scarpetta

Den overlegne vinneren er Scarpetta. Halvparten av stemmene gikk til det italienske spisestedet. Her får du pasta og pizza til mellom 55 og 95 kroner. Stedet har bare vært åpent i litt over ett år.

Adresse: Rantzausgade 7

Telefon: +47 35 35 08 08

Hjemmeside


Vis større kart

La Galette

La Galette er et fransk sted som har spesialisert seg på gode pannekaker. Du får også fiskesuppe og et stort dessert- og kakeutvalg.

Adresse: Larsbjørnsstræde 9

Telefon: +47 3332 3790

Hjemmeside


Vis større kart

Saigon Quan

Vietnamesisk sted som serverer sunn og god mat til en slikk og ingenting.

Adresse: Godthåbsvej 48

Telefon: +47 3810 1900

Hjemmeside


View Larger Map

Restaurant Sahill

Indiske karriretter av lam, okse og kylling serveres her. Du finner også vegegarretter og du kan selv velge hvor sterk maten skal være.

Adresse: Havnegade 33

Telefon: +47 3391 4646


View Larger Map

Thai Kalasin

Her serverer de thaimat for en veldig billig penge blandt forgyllede buddhaer og andre thai-effekter. Du kan bestille mange små retter på tapas-vis eller få større posjoner.

Adresse: Kattesundet 12

Telefon: +47 3336 3612

Hjemmeside


View Larger Map

Les også:

Slik lager du tiramisu

- Sjokoladekaker blir ikke bedre enn dette

Slik lager du perfekte brownies

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!