Er det noe Eyvind Hellstrøm misliker, så er det industrimat. Han blir rasende når finner buljong og ferdigkokte poteter på bakrommet. Og det er nettopp det han oppdager i torsdagens program.

Les også: - Har ikke smakt makan til kjøtt!

Les også: Slik lager du perfekt aioli

Programmet som klippet er hentet fra, går på TV3 torsdag klokken 20.30. Eyvind Hellstrøms oppdrag er å få Mim Cafe på Mysen på beina.

Vi har allerede avslørt at stedet har gått konkurs siden Hellstrøm var der.

I programmet benytter Hellstrøm også anledningen til å fortelle hva han synes om norsk industrigris i dette klippet. Sjekk ut!

Her på Klikk.no går vi i hælene på Hellstrøm. Vi sjekker i etterkant alle restaurantene som Hellstrøm besøker. De to siste programmene har dét vært umulig ettersom restaurantene var konkurs.

Hellstrøm rydder opp er en TV-serie hvor superkokk Eyvind Hellstrøm forsøker å få mer eller mindre skakkjørte restauranter på rett kjøl. Høstens programmer er andre sesong. Første sesong gikk i fjor høst. Klikk.no påtok seg oppdraget med å fotfølge Hellstrøm og ettersjekket alle restaurantene for å se om hans inngripen satte varige spor. Her kan du lese hvordan det gikk.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!