Helgas tre-retters:

Her er helgemenyen

Blåskjell, kalvefilet og sjokoladedråper med mokkakrem er helgens tre-retters.

Foto: Foto: Synøve Dreyer/egg.no
Sist oppdatert

I helgen kan man ha litt ekstra tid til matlaging og med denne tre-retteren bør du sette av litt tid også.

Først starter du med cognac- og pepperdampede blåskjell.

Dette er den kjappeste retten, så vent med å lage den til rett før servering.

Hovedretten er kalvefilet med glaserte grønnsaker, poteter og portvinsaus.

Denne tar litt lenger tid, men er du smart gjør du ferdig noe på forhånd.

Til dessert kan du serverer sjokoladedråper med mokkakrem.

Nydelig rett som krever litt tid. Men lag den uansett, gjestene kommer til å bli imponerte.

Denne saken ble første gang publisert 14/08 2009, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også