Pannekaker er noe de aller fleste liker. Denne gangen tipser vi deg om å bruke både urter og fenalår i pannekakene.

Etter å ha laget deigen fordeler du freset sopp over pannekakene som rulles sammen med noen skiver av fenalår.

Server pannekakene med en frisk salat og gjerne en suppe, som mange er glad i.

Mari Svenningsen

Urtepannekaker

Pannekaker er noe som faller i smak hos de fleste. Her er en spennende variant med urter og fenalår. Den kan spises varm eller kald.

Til 4 porsjoner:

200 g fenalåri skiver

400 g sopp

1 ss olje

100 g mandelflak

2,5 dl hvetemel

0,5 ts salt

6 dl melk

3 stk egg

3 ss finhakkede friskeurter(f.eks. rosmarin, basilikum, timian)

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!