=Best Photo på Flicker.com. Noen rettigheter reservert." class=" adaptive placeholder" />

Best Photo på Flicker.com. Noen rettigheter reservert. © Foto: Flickr

Konkurransen er nå avsluttet. Klikk her for å stemme på finalebidragene.

- Vi vil lete etter originalitet og teft for smak, men også etter lidenskap for matlaging, sier Geir Skeie. Mannen som vant Bocuse d'Or sitter i juryen som bestemmer hvem som skal få reise til Indonesia.

Se bidragene og delta i konkurransen.

Folkets kokk

Vinneren av "folkets kokk" vil bli kåret under Linie award 16. juni på den norske opera.

Gjennom å sende inn en oppskrift på sjømat er du med i konkurransen om å vinne to flybilletter til Indonesia.

Vil du ta med en venn og reise til Indonesia? Alt du trenger å gjøre er å sende inn din beste sjømatoppskrift til oss. Sjømatoppskriften skal passe godt sammen med akevitt. Oppskriften må sendes innen lørdag 6. juni. Alle som sender inn bidrag er med i trekningen om en middag på den beste fiskerestauranten der du bor.

- Gjør kjøkkenet om til smakslaboratorium! Det er utrolig hva man kan få til med gode norske råvarer!, sier Skeie og oppfordrer til å bruke fantasien.

Hva må jeg gjøre?

Alt du trenger å gjøre er å sende inn din beste oppskrift på sjømat til oss. Sjømatoppskriften skal passe godt sammen med akevitt. Oppskriften din må sendes innen lørdag 6. juni.

Alle bidrag vurderes av en matfaglig jury. De tre beste bidragene går videre til en finale. Publikum blir med og stemmer og kårer vinneren sammen med juryen.

Den heldige vinneren får lov til å ta med seg en person til Indonesia.

For at din oppskrift skal bli med i konkurransen må du

1. Være innlogget: Gå hit om du ikke er registrert fra før.

2. Du kan ikke poste anonymt, og epostadressen må være gyldig (ellers vet vi ikke hvor vi skal sende premien...).

Se bidragene og delta i konkurransen.

Første del av konkurransen er nå avsluttet. Klikk her for å stemme på finalebidragene.

Aspargessuppe med laks

Dette er Geir Skeies enkle oppskrift på aspargessuppe med laks.

Til 2 porsjoner:

100 g laks (eller annen fisk uten bein)

6 stk asparges

2 dl fløte

1 dl melk

1 dl vann

salt og muskat

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!