Bunnen på suksessterte er laget av nøtter, enten av mandler eller hasselnøtter. Det velger du nøyaktig som du ønsker, også om du vil vil si "ja, takk, begge deler".

Og så toppes det hele av den nydelige gule eggekremen - så god at du nesten får lyst til å stikke fingrene borti og gjøre som barna.

Suksessterten du får oppskrift på her, har også hakkede pistasjnøtter på toppen. Dette grønne innslaget gjør den ekstra dekorativ. Andre alternativ er splittede mandler og sjokoladepynt.

Oppskrift på suksessterte

Mari Svenningsen

Suksessterte

Denne kaken er manges favoritt og finnes på de fleste kakebord i festlige lag.

Ingredienser:

Nøttebunn

4 stk eggehvite

150 g melis

150 g hasselnøtter

Suksess-krem

4 stk eggeplomme

1 dl kremfløte

125 g sukker

1 ts vaniljesukker

150 g smør

Pynt

hakkede pistasjenøtter

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!