Vi takker for alle innsendte tips! Her er det noe for enhver vaffelentusiast.

Vinneren er...

Det aller beste tipset fikk vi i fra Heidi. Og tipset er som geniale tips flest, veldig enkle:

"Hvis man skiller eggeplommene fra hviten, og pisker hviten stiv, og har den til slutt i vaffelrøra, blir vaflene veldig sprø."

Grunnen til at dette er så lurt er at Heidi har rett. Hun har rett i at vaflene blir mye sprøere.

Lurer du på hvordan du pisker egg hvite? Se video med nøyaktige instruksjoner her!

Dette fatet er på vei til Heidi. Takk for tipset! © Foto: Hadeland Glassverk

 

Heidi får tilsendt det lekre kakefatet i posten.

Mange, gode tips

Det var mange andre gode tips også. Særlig var tipset fra Gunhild verdt å merke seg...

 

Med dette er altså vaffelkonkurransen over. Gratulerer Heidi!

Da gjelder å huske å piske hvittene når du bruker den "perfekte" oppskriften nedenfor!

Erik Hannemann

Den perfekte vaffeloppskriften

Du trenger ikke lete lenger. Her er den perfekte vaffeloppskriften. Vafler blir aldri det samme igjen etter at du har smakt disse. Oppskriften holder til 10-12 plater.

Til 4 porsjoner:

2 stk egg

1,5 dl sukker

3 dl kulturmelk, skummet

3,5 dl helmelk

350 g hvetemel

1 ts bakepulver

1 ts natron

1 ts vaniljesukker

1 ts kardemomme

150 g smør, smeltet

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!