Thomas Pettersen forteller hva du må huske når du skal lage fiskekraft. Sjekk videoen og la deg inspirere til å lage skikkelig, hjemmelaga fiskesuppe.

Vi tar også med tre sannheter om fiskekraft:

1. Det er ikke vanskelig å lage fiskekraft.

2. Det krever ikke mye innsats å lage.

3. Fiskesuppe og fiskesaus blir alltid best med egen fiskekfraft.

Sjekk ut videoen! Kokken Thomas Pettersen viser deg hvordan du lager fiskekraft!

Fiskekraft med timian og fennikel

Fiskekraft er enkelt å lage. Ikke tar det så lang tid heller. Tipset er bruke flatfisk, altså flyndre.

Ingredienser:

1 stk fisk ehode, helst flatfisk (f. eks kveite eller rødspette)

fisk ebein av en fisk

olje

2 stk gulrøtter

2 stk løk

1 stk fennikel

1 stk selleri

1 stk purre

1 ss hel, svart pepper

1 stk hvitløk

1 kvist timian

1 kvist persille

0,5 l hvitvin

Høyde (px): Bredde (px):

Christopher Sjuveredaktør mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!