Jeg kan ikke huske sist jeg kom til hytta uten at jeg stiller med følgende "hjemmelagede" godteblanding: Rosiner, peanøtter og non-stop. En pose av hver.

Det forundrer meg at ikke godtefabrikantene har funnet det ut selv. Dette er en vinner.

Les også: Slik lager du perfekt lammestek

BLANDING 1

Påskegodt=

Påskegodt © Foto: Erik Hannemann

Jeg har to godteriblandinger til på lager. Den enkleste er en blanding av tørket mango og brente mandler. Jeg pleier å skive opp mangoen litt - men det er også alt. Sjekk bildet:

BLANDING 2

Påskegodt=

Påskegodt © Foto: Erik Hannemann

BLANDING 3

Den siste blandingen består av de små påskeeggene med sjokoladetrekk du får kjøpt, valnøtter og en blanding av tørket frukt. Eggene pleier jeg å dele i to - og ellers krever ikke denne noe av deg. Ingenting.

Påskegodt=

Påskegodt © Foto: Erik Hannemann

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!