Slik lager du påskegodt

Ingenting smaker så godt som hjemmelaget godteri.

Påskegodt
Publisert Sist oppdatert

Jeg kan ikke huske sist jeg kom til hytta uten at jeg stiller med følgende "hjemmelagede" godteblanding: Rosiner, peanøtter og non-stop. En pose av hver.

Det forundrer meg at ikke godtefabrikantene har funnet det ut selv. Dette er en vinner.

Les også: Slik lager du perfekt lammestek

BLANDING 1

Påskegodt

Jeg har to godteriblandinger til på lager. Den enkleste er en blanding av tørket mango og brente mandler. Jeg pleier å skive opp mangoen litt - men det er også alt. Sjekk bildet:

BLANDING 2

BLANDING 3

Påskegodt

Den siste blandingen består av de små påskeeggene med sjokoladetrekk du får kjøpt, valnøtter og en blanding av tørket frukt. Eggene pleier jeg å dele i to - og ellers krever ikke denne noe av deg. Ingenting.

Påskegodt