Klikks lesere kan kommentere alle oppskriftene i kommentarfeltet (nedenfor oppskriftene). Det er det mange som har funnet ut allerede.

Noen ganger handler det om feil, mangler eller uklarheter i oppskriftene. Andre ganger skriver man tips om hvordan man kan variere oppskrifter.

Her er tre gode eksempler på oppskriftskommentarer:

"Doris" har 30 år erfaring med potetsuppe og synes ikke hvitløk burde være i denne suppa: Potet- og purresuppe

"Firkløver" har et tips om hvordan suksessterte blir enda bedre: Suksessterte

"Bolleleiv von Paddedalen" forteller hvordan mors lagde kålrabistappe: Vossakorv og rotgrønnsaker

 

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!