Barna vil elske det, de voksne også, så derfor slår vi et slag for fiskeburger til hverdagsmiddag. Den har litt av kjappmatens forbudte og forlokkende skjær over seg, samtidig som det er sunt, veldig sunt.

Fiskeburger er forbausende enkelt å lage. Kort fortalt går det ut på å lage fiskekaker, gjerne grove.

Å lage fiskekakene går veldig kjapt for seg i en matmølle. Om du likevel ikke skulle ha tid og ork, kan du kjøpe f.eks. noen gode steinbitkaker i butikken.

Som garnityr til fiskeburger kan du gjerne hoppe over sylteagurk og vanlig rosa hamburgerdressing. Prøv f.eks. slangegurk, avokado, purre, eple, stangselleri, reddik og rucola. Lyse, syrlige og gjerne litt "hotte" dressinger passer veldig godt. Det samme gjør friske urter som timian, basilikum, gressløk, persille, dill og koriander.

Fiskeburger med eplesalat

Saftige seiburgere med asiatisk smak servert i grillet ciabatta

Lakseburger med spirer

Reale lakseburgere med eple- og selleriremulade

Makrellburger med tzatziki

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!