Hibachi er det. Egentlig er det bare en tradisjonell, japansk ovn. Men her i Vesten brukes ordet mer og mer om hva som best kan beskrives som sjonglering med kniver, gafler og stekespader i et vilt tempo - og helst med pyroeffekter. Det er særlig i Amerika at denne formen for "matshow" har blitt populært.

Vi har plukket ut noen smakebiter fra YouTube som du kan kose deg med. Sjekk ut!

Han her er særlig god med egg og "bak-ryggen-triks".

Det er ikke mange som gjør det raskere enn han her:

Arnie Stalheim

Kjenner du igjen alle disse?

Både enkle og noen vanskeligere spørsmål her om norske og andre europeiske oster.

Her kaster kokken mat i munnen på gjestene.

- Kan du bare steke de eggene jeg bestilte?

- Jeg prøver bare å slå i hjel tiden mens hun fisker lyspærene.

Noen klassiske triks:

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!