Suksessterte

SUKSESSTERTE: En av våre kjæreste kaker. © Foto: Mari Svenningsen/egg.no

Oppskrift på suksessterte

Suksessterte

Denne smørgule kaken bør alle kakebakere ha på repertoaret.

Suksessterte er en av våre kjente og kjære kaker, og er nesten obligatorisk på et hvert kakebord.

Den gode nøttebunnen, kombinert med eggekremen på toppen, smaker rett og slett nydelig. Selv om det ikke er sjokolade i suksessterte, er den omtrent for konfektkake å regne. Et lite stykke er gjerne nok. På den andre siden, spørs det om det er mulig å stoppe der...

I følgende oppskrift er det brukt hakkede pistasjenøtter på toppen, noe som gjør kaken både ekstra dekorativ og spennende.

Suksessterte

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Spise

SLIK SKRELLER DU INGEFÆR: Bruk en skje! Det er den enkleste måten å skrelle ingefær på.=

Vips, så er ingefæren skrelt!

Du har redskapet i skuffen.

OPPSKRIFT PÅ EPLEKAKE: Michel Roux har også en oppskrift på eplekake.=

Gjestene vil elske deg om du lager denne menyen

Og ikke er den så vanskelig og dyr heller.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

- Flere ganger var jeg dritings med ansvar for et sovende småbarn

«Linda» gikk fra å se på seg selv om en livsnyter til å innse at hun var en alkoholiker.

artikkel bilde

Hørt om stearin-trikset?

Enkelt og genialt!

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør (konst.):

    Andreas H. Carlsen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Tre ting du absolutt ikke må gjøre neste gang du spiser ute

Du gjør vel ikke dette når du spiser på restaurant?

- Dette baconet burde ikke vært salgsvare

Testpanelet råder deg til å styre unna en av disse.

Sjekk hvordan avocado bør skrelles

Hæ? Du skreller den vel ikke på gamlemåten?