Suksessterte

SUKSESSTERTE: En av våre kjæreste kaker. © Foto: Mari Svenningsen/egg.no

Oppskrift på suksessterte

Suksessterte

Denne smørgule kaken bør alle kakebakere ha på repertoaret.

Suksessterte er en av våre kjente og kjære kaker, og er nesten obligatorisk på et hvert kakebord.

Den gode nøttebunnen, kombinert med eggekremen på toppen, smaker rett og slett nydelig. Selv om det ikke er sjokolade i suksessterte, er den omtrent for konfektkake å regne. Et lite stykke er gjerne nok. På den andre siden, spørs det om det er mulig å stoppe der...

I følgende oppskrift er det brukt hakkede pistasjenøtter på toppen, noe som gjør kaken både ekstra dekorativ og spennende.

Suksessterte

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Spise

CHILI: Pølse med chili con carne kan kanskje bli en ny favoritt?

Slik kan du gjøre pølsa bedre

Gjør pølsa litt mer spennende med disse toppingene.

RON FINLEY: Ron Finley er en av av dem som forandrer verden. Sjekk ut hashtagen #plantsomeshit på Instagram og Twitter.=

Ron er gartneren som skal redde verden

Møt verdens kuleste gartner. Det er han som redder verden.

WOK MED BIFF: Se her! Slik woker du med biff.=

Dette må du kunne for at woken ikke skal bli gryterett

Lær deg hvordan du forbereder wokingen best.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

- Kjolen betyr at du har ligget med brudgommen

Dette bør du ikke gjøre i bryllup.

artikkel bilde

To av terrengskoene får terningkast seks

Passformen er fantastisk, grepet overlegent bra og løpfølelsen unik.

artikkel bilde

Syv ubrukelige ting til babyen

Nybakte foreldre pepres med ting de bare "må ha". Dropp disse, er du snill.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Triksene du må kunne for å bli en mesterkokk

Les dette om du vil bli bedre på kjøkkenet.

Den billigste kjøttdeigen smaker best

Store forskjeller på kjøttdeig, viser testen.

Spis godt for 25 kroner dagen

Vi har laget en superbillig middagsmeny til deg.