Suksessterte

SUKSESSTERTE: En av våre kjæreste kaker. © Foto: Mari Svenningsen/egg.no

Oppskrift på suksessterte

Suksessterte

Denne smørgule kaken bør alle kakebakere ha på repertoaret.

Suksessterte er en av våre kjente og kjære kaker, og er nesten obligatorisk på et hvert kakebord.

Den gode nøttebunnen, kombinert med eggekremen på toppen, smaker rett og slett nydelig. Selv om det ikke er sjokolade i suksessterte, er den omtrent for konfektkake å regne. Et lite stykke er gjerne nok. På den andre siden, spørs det om det er mulig å stoppe der...

I følgende oppskrift er det brukt hakkede pistasjenøtter på toppen, noe som gjør kaken både ekstra dekorativ og spennende.

Suksessterte

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Spise

Deilige spareribs på asiatisk vis.

Sjekk hvordan de lager spareribs i Thailand

Det er på tide å bli kjent med Kaduk Muu Yang.

Det er både chili, hvitløk og ingefær i denne retten.

Blåskjell som du aldri har smakt dem

Pad Hoi Malaeng er en både spicy og deilig vri på blåskjell.

Cæsarsalat

Salaten du aldri blir lei av

Den lages over hele verden. Hvorfor det?

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

20 karaktertrekk avslører psykopaten

Det er åpenbart hva du bør gjøre dersom du utsettes for en psykopat.

artikkel bilde

Åtte rå øvelser for sprettrumpe og sterke armer

Kanskje den eneste treningen du orker akkurat nå.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Lag den perfekte hamburgeren

Oppskrifter fra mesterkokkene Trond Moi og Bent Stiansen.

Kaldt, enkelt og supergodt!

Sommermaten skal være lett

Hva gjør vi med rips?

Ikke bare Ibsen slet med ripsen. Her er 40 oppskrifter med urbæret.