Geir Skeies meny:

Norsk torsk, kamskjell og reker à la Sandefjord

Torskerygg, røkt kamskjell og grønn ertekrem

Rekegelé med løk

Rødbeter, trøffel og jordskokk

Potet- og purreløksylinder

Riesling- og pepperrotsaus

Angus Aberdeen à la Sæterbø

Oksekotelett med andelever

Okse indrefilet med svarte trøfler

Oksehale med selleri

Persillerøtter med spinat og glasert oksekjake

Salat på grønne bønner og artisjokker

Stekt løk i pyramideform

Potet, trøffel og margpuré

Oksehalesjy med laurbærblad og persille

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!