Oppskrifter til helgen

Helgemenyen er klar!

ENDELIG HELG: Vi byr på en kaviar med flott tilbehør til forrett og en rykende, krydderduftende hovedrett. Til dessert? En italiensk konfektkake.

HELGEMENYEN: Italiensk konfektkake.
HELGEMENYEN: Italiensk konfektkake. Foto: Foto: Opplysningskontoret for kjøtt/Mari Svenningsen
Sist oppdatert
HELGEMENYEN: Kaviar til forrett.
HELGEMENYEN: Kaviar til forrett. Foto: Foto: Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt/ Astrid Hals
HELGEMENYEN: Marrokansk gryte.
HELGEMENYEN: Marrokansk gryte. Foto: Foto: Erik Hannemann

Nå er det ikke lenge vi spiser oss stappmette på ribbe, pinnekjøtt og skylder det ned med øl og akevitt. Selv synes jeg det er greit å holde julematen ute enda en uke. Så kan det gjerne brake løs.

På denne ukens helgemeny finner du en enkel forrett med kaviar (eller lodderogn som det heter i butikken). Hovedretten kommer fra Marokko og er stappfull av gode krydderier.

Desserten er en italiensk konfektkake med sjokolade. Du finner også litt appelsin som gjør dette til en vinner du kommer tilbake til gang etter gang.

God helg!

Flere forretter her

Flere middager her

Flere desserter her

Lyst på daglig oppskrifter? Følg Sjuve på Facebook!

Denne saken ble første gang publisert 21/11 2008, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også