Vintips

Muga Blanco 2007, varenummer 45456, kr 129,90.

(4 porsjoner)

1 grillet kylling (u/skinn)

1 løk

2 fedd hvitløk

1 ss olje

3 dl lettrømme

1 boks Campell kyllingsuppe

2-4 jalapeño-pepper (etter smak)

salt og pepper

1 pk. myke tortilla

200 g cheddarost eller annen gul ost

Stek grovhakket løk og finhakket hvitløk gyllent i en gryte med litt olje, hell over rømme og boksen med kyllingsuppe. Skru varmen helt ned på platen. Tilsett finhakket jalapeño. Ta til side ¿ av blandingen. Bland resten med kyllingen.

Fordel kyllingblandingen i tortillaene, rull sammen og legg over i en smurt ildfast form inntil hverandre. Ta resten av kyllingfyllet over tortillaene og rasp cheddarost over. Stekes til osten er gyllen ved 230° i 10-15 minutter.

Server kyllingenchiladasene rykende varme med frisk salat, salsasaus og rømme til.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!