Denne helgen flotter vi oss skikkelig.

Til forrett er det kamskjell med fennikel og granateple. Sesongen for granateple er begynt, og i denne retten tilfører frøene nydelig smak og litt knask, samtidig som de er en fryd for øyet.

Til hovedrett er det reinsdyrmedaljong servert med grønnsaker i strimler, en "kopp" av purre og en lekker saus med stjerneløk, eplejuice og balsamicoeddik. Om du ikke skulle få tak i reinsdyrmedaljong, velger du rett og slett en annen type mørt rødt kjøtt.

Måltidet rundes av med spennende chilibakt ananas, som virkelig frisker opp i ganen etter kjøttet.

 

 

 

Kamskjell med fennikel og granateple

Reinsdyrmedaljong

Chilibakt ananas

 

Reinsdyrmedaljong

HOVEDRETT: Reinsdyrmedaljong med grønnsaker i strimler, potetpuré og saus. © Foto: Anne Manglerud/matprat.no

Chilibakt ananas

DESSERT: Chilibakt ananas © Foto: Øyvind Sætre/"Himla godt - mer enn bare sild"

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!