Ved å bruke kyllingkjøttdeig og et sunt tilbehør kan du spise denne burgeren hver dag.

Og det nest beste er at den lages på 1-2-3.

Les også:

Dette bør du ikke ha i kjøleskapet

Her får du alt du bør vite om grillmat

Her er alt du trenger å vite om svineinfluensa

Matprat.no

Kyllingburger med paprikasalsa

En mager utgave av den tradisjonelle burgeren.

Til 4 porsjoner:

400 g kyllingkjøttdeig

2 stk løk

2 ss tacosaus

1 ts chilisaus

1 fedd hvitløk

1 ts paprikapulver

1 stk egg

1 ts salt

pepper, sort og nykvernet

olje eller smør til steking

Paprikasalsa:

3 stk tomat

0,5 stk slangeagurk, i skiver

1 stk paprika, gul

1 stk paprika, rød

1 stk rødløk

2 ss limesaft

0,75 dl chilisaus, søt

2 ss koriander

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!