DAGENS MIDDAGSTIPS:
Fiskepudding med karrisaus
Vi byr på fiskepudding med deilig karrisaus.
Karrisaus
1 ss smør
2 stk. sjalottløk finhakket
1 ts karri
2 dl hvitvin
3 dl matfløte
3 dl fiskekraft
2 ts maisennamel
1 ts salt
½ ts pepper
1 ss smør
12 skiver fiskepudding
12 stk. potet
4 stk. gulrot
Finhakk sjalottløken og fres den sammen med karri i en kjele. Tilsett vin eller juice og kok i 5 minutter. Tilsett fløte og fiskekraft og la sausen småkoke i ytterlige 10 minutter. Jevn sausen med litt maisenna utrørt i litt vann. Smak til med salt og pepper. Skjær fiskepuddingen i skiver og rist dem lett på middels varme i en stekepanne. Serveres med sprø poteter og smørdampede grønnsaker.
Oppskriften er hentet fra Opplysningskontoret for meieriprodukter
Denne saken ble første gang publisert 16/10 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.