Karrisaus

1 ss smør

2 stk. sjalottløk finhakket

1 ts karri

2 dl hvitvin

3 dl matfløte

3 dl fiskekraft

2 ts maisennamel

1 ts salt

½ ts pepper

1 ss smør

12 skiver fiskepudding

12 stk. potet

4 stk. gulrot

Finhakk sjalottløken og fres den sammen med karri i en kjele. Tilsett vin eller juice og kok i 5 minutter. Tilsett fløte og fiskekraft og la sausen småkoke i ytterlige 10 minutter. Jevn sausen med litt maisenna utrørt i litt vann. Smak til med salt og pepper. Skjær fiskepuddingen i skiver og rist dem lett på middels varme i en stekepanne. Serveres med sprø poteter og smørdampede grønnsaker.

Oppskriften er hentet fra Opplysningskontoret for meieriprodukter

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!