Vi gjorde et kjapt sveip over de mest kjente kokkene og matmenneskene her i landet. De fleste tjener mer enn nok til salt i maten. Øverst på lista troner Roar Hildonen. Han kan smykke seg med tittelen "verdensmester i Fancy Cocktail i Østerrike fra1993, men har siden jobbet i restaurantbransjen i Trondheim.

Eyvind Hellstrøm kommer på tredjeplass. I bunnen av denne lista finner vi Frode Aga som ikke kom over Kr 50. 000 i fjor. Da er det godt å vite at han har mange venner som lager god mat.

Roar Hildonen

1.255.592

Odd Ivar Solvold

982.158

Eyvind Hellstrøm

798.598

Toralf Kristian Bølgen

756.106

Arne Olav Brimi

754.757

Wenche Andersen Øen

749.351

Charles Tjessem

602.652

Trond Moi

559.829

Lars Øystein Barmen

535.151

Andreas Viestad

433.571

Bent Stiansen

522.556

Lise Kathrin Tatjana Finckenhagen

313.787

Sonja Lee

238.777

Geir Skeie

218.395

Frode Aga

46.660

Fem av disse har formue. Brimi er på toppen med hele åtte millioner på bok.

Arne Olav Brimi

8.188.873

Odd Ivar Solvold

7.451.951

Bent Stiansen

2.982.887

Roar Hildonen

1.282.427

Lars Øystein Barmen

456.133

Artikkelforfatterens egne skattedata 2007

Skattbar inntekt: 353. 483

Utjevnet skatt: 149. 006

--------------------------------

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!