Ingredienser:

(2 porsjoner)

2 stk. skinkebiff

½ ts salt

½ ts pepper

1 ss margarin eller olje

1 stk. appelsin - kun saften

1 ss frisk rosmarin evt. 1 ts tørket

2 stk. gulrot

1 stk. purre

¼ pk. tagliatelle

Fremgangsmåte:

1. Krydre biffene med salt, pepper og rosmarin, og brun biffene raskt på begge sider på forholdsvis sterk varme.

2. Hell på appelsinsaft. Legg på lokk, trekk pannen til side og la biffene ettersteke ca. 10 minutter.

3. Skjær gulrøttene på langs med en ostehøvel og del i ca. 1 cm brede strimler. Skjær purren i ringer.

4. Kok pastaen i rikelig vann. Ha 1 ss olje i vannet - da klistrer ikke pastaen. Legg gulrot- og purrestrimler i når det er 3-4 minutter igjen av koketiden.

5. Server biffene på en seng av pasta og grønnsaker.

Oppskriften er hentet fra matprat.no

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!