Ingredienser:

(4 porsjoner)

800g skinn og beinfri seifilet

0,5dl olivenolje

2 rød løk i ca 1 cm tykke skiver

1 rød paprika i skiver på langs

1 gul paprika i skiver på langs

1 finhakket hvitløksbåt

6 tomater i ca 1 cm strimler, uten skinn og kjerner

3 ss hakket frisk persille

saft av 1 sitron

3 ss finstrimlet frisk basilikum

salt og pepper

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 200 grader. Dryss salt og pepper på fisken og sett den til side.

Varm olivenolje, ha i løken og surr til den er myk. Ha i paprika og stek ca 5 minutter. Ha i hvitløk og tomater og surr under lokk ca 5 minutter. Rør inn persille og basilikum og smak til med salt og pepper.

Pensle fisken med olje og legg den i en ildfast form. Stek ved 200 grader i ca 10 minutter eller til den er ferdig.

Drypp presset sitronsaft over og server med grønnsaksausen.

Oppskriften er hentet fra godfisk.no

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!