4 personer

800 g kjøttdeig av svin

1 pose tacokrydder

2 ss margarin eller olje til steking

6 dl vann

2 ss margarin

1 ts salt

4 dl melk eller vann

2 pose potetmospulver

1 pk. frossen grønnsaksblanding (amerikansk blanding)

1 glass salsa

1. Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og "grav" ut små kjøttboller. Stek dem i en stekepanne med margarin/olje til de er gjennomstekte.

2. Kok opp vann med salt og margarin. Ha i den frosne grønnsaksblandingen og la det koke opp igjen. Ta kjelen til side og hell i melk/vann (avhengig av hva det står på potetmosposen). Dryss i potetmospulveret og la det stå å svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.

Serveres med salsa.

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!