400 g kjøttdeig av svin

½ stk. finhakket løk

2 ss margarin eller olje til steking

1 ts salt

½ ts pepper

1 pk. frossen lapskausblanding á 800 g

2 ss margarin

2 ss hvetemel

1 bunt kuttet kruspersille

5 dl melk

1 ts salt

1. Bland sammen løk, kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og "grav" ut små kjøttboller. Stek dem i en stekepanne med margarin/olje til de er gjennomstekte.

2. Smelt margarin i en kjele og ha i lapskausblandingen. Vend inn mel, kruspersille og ha i melken. La det småkoke under omrøring i 10 minutter. Smak til med salt.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!