Karrikylling med eple

4 personer

4 stk. kyllingfilet

1 pk. bacon

2 stk. grønt eple

1 stk. rød paprika

1 stk. grønn paprika

3 båt finhakket hvitløk

1 stk. hakket løk

1 stk. finhakket rød chili

ca. 3 ts karri

salt og kvernet pepper

1 kg potet

100 g smør

salt og kvernet pepper

4 ss hakket frisk estragon , evt. andre urter

Skjær kyllingfiletene og bacon i biter og stek dem i litt smør. Ha i hakket løk, hvitløk, paprika og chili og stek videre til løken er blitt blank og kyllingbitene gjennomstekt. Tilsett eplebiter og dryss over karri, stek videre til karrien har blandet seg med resten av ingrediensene.

Kok potetene i vann uten salt til de er møre. Hell av vannet og sett kjelen tilbake på platen slik at potetene får dampet av seg litt væske. Ha i smør og mos potetene med en potetmoser. Tilsett urtene og smak til med salt og pepper.

Fordel potetmosen på tallerkenene og ha kjøttblandingen på toppen.

Det smaker godt med et ostedryss på toppen.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!