4 personer

500 g renskåret svinekjøtt i strimler

2 ss olivenolje

2 båt hvitløk

½ ss rød karripasta

1 stk. fersk ingefær (ca. 2 cm liten bit)

1 stk. purre

½ stk. brokkoli

1 stk. rød paprika

2 dl hønsebuljong (utblandet)

1 ss maisennamel

3 dl jasminris

1. Sett på risen først!

2. Varm oljen i en wok eller stekepanne. Ha i finhakket hvitløk og fres sammen med kjøttet. Ta det ut av panna.

3. Skjær grønnsakene i strimler og finhakk ingefær. Fres dette i karripastaen i 2-3 minutter.

4. Ha kjøttet oppi og tilsett buljongen. Rør maisenna ut i en kopp med litt vann, og rør det inn.

Serveres med jasminris.

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!