DAGENS MIDDAGSTIPS:
Varm pastasalat
Til middag vil vi ha salater som metter og som pirrer smaksløkene. Det gjør nettopp denne.
Fremgangsmåte:
1. Bland soyasausen med saften av sitronene og finhakket chili. Skrell og kutt ingefær fint og ha den i soyasausen, sammen med finhakket frisk koriander. La gjerne sausen stå å trekke smak, mens du lager resten av maten.
2. Kok fullkornspagettien etter anvisning på pakken.
3. Skjær paprika, squash, vårløk og rødløk i strimler og båter. Brun det strimlede biffkjøttet raskt i en panne, tilsett grønnsakene og la det steke i 2 minutter. Hell over sausen og la det koke i 2 minutter. Rør inn fullkornspagettien.
Server gjerne grovt brød til.
Ingredienser:
(4 porsjoner)
600 g biffkjøtt i strimler fra flatbiff
1 ss margarin eller olje til steking
250 g fullkorn spagetti
1 dl soyasaus
Saften av 2 stk. sitron
50 g fersk ingefær
2 ss finhakket frisk koriander
½ stk. rød chili
1 stk. rød paprika
1 stk. grønn squash
2 stk. vårløk
1 stk. rødløk
Oppskriften er hentet fra matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 09/09 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.