Fremgangsmåte:

1. Bland soyasausen med saften av sitronene og finhakket chili. Skrell og kutt ingefær fint og ha den i soyasausen, sammen med finhakket frisk koriander. La gjerne sausen stå å trekke smak, mens du lager resten av maten.

2. Kok fullkornspagettien etter anvisning på pakken.

3. Skjær paprika, squash, vårløk og rødløk i strimler og båter. Brun det strimlede biffkjøttet raskt i en panne, tilsett grønnsakene og la det steke i 2 minutter. Hell over sausen og la det koke i 2 minutter. Rør inn fullkornspagettien.

Server gjerne grovt brød til.

Ingredienser:

(4 porsjoner)

600 g biffkjøtt i strimler fra flatbiff

1 ss margarin eller olje til steking

250 g fullkorn spagetti

1 dl soyasaus

Saften av 2 stk. sitron

50 g fersk ingefær

2 ss finhakket frisk koriander

½ stk. rød chili

1 stk. rød paprika

1 stk. grønn squash

2 stk. vårløk

1 stk. rødløk

Oppskriften er hentet fra matprat.no

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!